< Home
• Archief
• Nieuwsbrief
 

Wild-live festival met o.m. Massada, Lichter Laaie, UZ en The Koffers

Goois Weekblad woensdag 23 oktober 2002

HILVERSUM – Na het overdonderende succes van het eerste Wild-live festival (februari jl. in de Cameleon in Bussum) organiseert stichting IMWART i.s.m. de Tagrijn, Koninginneweg 44 in Hilversum op zondagmiddag 27 oktober a.s. een geweldig muziekspektakel: Wild-live festival 2 met grote namen als Massada en Lichterlaaie. Een benefietfestival waarvan de opbrengst gaat naar WICEMA, hét project in Thailand voor de lokale opvang van ontheemde en gewonde wilde dieren. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn aan de zaal op zondag vanaf 14.00 uur verkrijgbaar. Zaal open om 14.00 uur.

Op het Wild-live festival treedt een aantal van de beste lokale bands, zoals Massada (Huizen), The Koffers (Hilversum) en de Nederpopband Lichter Laaie, belangeloos op. Niemand minder dan Dj Wouter K (bekend van Veronica en Decibel) zal de avond presenteren en muzikaal opluisteren.
Het Wild-live festival begint om 14.00 uur. Vol is vol! Zondagmiddag 27 oktober Wild-live festival met o.m. Massada en Lichter Laaie, UZ en The Koffers. Zaal open: 14.00 uur. Entree 7,50 euro


> naar boven