< Home
• Archief
• Nieuwsbrief
 

Derde wild-live festival in Cameleon

De Gooi en Eembode Donderdag 13 maart 2003

BUSSUM In De Cameleon organiseert de stichting IMWART 23 maart het derde Wild-live festival. De opbrengst van dit benefiet muziekspektakel wordt ook dit jaar gebruikt voor de bescherming van dieren in Thailand. Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om de watervoorziening in het apenopvangproject Krabok Koo te verbeteren en om het watervogelreservaat Bang Pra te ondersteunen.

Evenals de voorgaande jaren werken alle artiesten en De Cameleon belangeloos mee aan het muziekfestival. Op het programma staan optredens van lokale bands en artiesten als The Bluesmasters, Local Hero en The Whining Boys. Verder worden er traditionele Thaise dansen uitgevoerd door de Thaise dansgroep Thai Kinnari. De avond wordt aan elkaar gepraat door Ronald van de Woude.
Stichting Vogelasiel Naarden is door IMWART uitgenodigd om samen de infostand in het cafégedeelte te verzorgen. Het Naardens vogelasiel heeft veel gemeen met het zusterproject in Bang Pra in Thailand. Niet voor niets zijn IMWART en Vogelasiel Naarden van plan om in de toekomst nauwer te gaan samenwerken.
Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van bedrijven, winkeliers en organisaties uit de regio en de belangeloze inzet van vrijwilligers. De uiteindelijke opbrengst wordt bepaald door bezoekersaantallen, consumptiebesteding en de loterij. Vorig jaar werd in Bussum 4500 euro bijeengebracht. De organisatie hoopt ook dit jaar een dergelijk bedrag te kunnen overmaken aan het goede doel.
Het derde Wild-live festival wordt om 16.00 uur geopend door wethouder Ilonka de Lange. Het festival begint om 15.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Cameleon en Café de Peuk. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro. Op www.wild-live.nl is meer informatie te vinden over het festival zelf, de organiserende partijen en de bands.

> naar boven