< Home
• Archief
• Nieuwsbrief
 

Festival Wild-live 3 goed voor 2500 euro

De Gooi en Eemlander maandag 24 maart 2003

Hilversum, Bussum – Het derde Wild-live festival, niet in jongerencentrum Cameleon in Bussum, maar in de tagrijn in Hilversum, heeft gisteren circa 2500 euro opgebracht voor ontheemde wilde dieren in Thailand.

Dat is ietsje minder dan de voorgaande edities, maar organisator Marc Maassen was er, gezien alle commotie vooraf, dik tevreden mee. "We waren ervan uitgegaan dat we quitte zouden spelen, dat we alleen maar de kosten eruit zouden halen." Het scheelde maar een haar of het benefietfestival was, vanwege de onverwachte sluiting van Cameleon afgelopen week, afgelast.
Mede als gevolg van het mooie weer kwam het festival gistermiddag wat laat op gang. Rond zes uur waren er toch zo’n tweehonderd mensen in huis, die genoten van de diverse bands, luisterden naar de toespraken en die de stands bezochten. Busmaatschappij Connexxion liet bussen rijden van Cameleon naar de Tagrijn.
Het is de bedoeling dat de vierde editie wel in Cameleon plaatsvindt. Maassen: "Welzijnsstichting Versa heeft beloofd dat ze het in betere tijden goed zal maken met ons".


> naar boven