< Home
• Archief
• Nieuwsbrief
 

Wild-live dit weekeinde op podia in Bussum

(Gooi en Eemlander 21-08-2003)

Bussum- De Bussumse stichting IMWART, die zich inzet voor een betere opvang van wilde dieren in het buitenland, organiseert komende weekeinde een tweedaags muziekspektakel, het zogenaamde Wild-live. Het festival vormt onderdeel van het evenement Bussum Cultureel.

Op zaterdag treden er artiesten op op het raadhuisplein, op zondag verschuiven de optredens naar het podium van het Bussumse jongerencentrum Cameleon zelf. Tussen half 1 en half 8 ’s avonds wordt er op zondag opgetreden door Nicholaas, Frank W., Miss Jones, Taxi to the Ocean en Stevie’s lipstick. Het klapstuk van de dag moeten echter de Bluesmasters worden. Deze white soul presenteert in Bussum haar nieuwe CD. Zij treden, aangevuld met een gastmuzikant uit de USA, om 6 uur ’s avonds op in de Cameleon.

De opbrengst van de speciale hapjes komt ten goede aan projecten aan Thailand die IMWART opzet. De optredens op zondag zijn tevens een onderdeel van de culturele route die is georganiseerd in het kader van Bussum Cultureel. Tijdens dit evenement presenteren zich tal van culturele organisaties. Daarnaast wordt er op deze speelse wijze door de bevolking afscheid genomen van burgemeester Holthuizen. Het is voor de vierde maal dat Imwart een dergelijke Wild-live festival organiseert.

> naar boven