< Home
• Archief
• Nieuwsbrief
 

Sint beloont prijswinnaars van kleurplatenwedstrijd IMWART

Bussum – De winnaars van de wilde dierenkleur wedstrijd georganiseerd door Stichting IMWART hebben afgelopen zondag hun prijzen in ontvangst genomen. Alle tijdens het vijfde wild-live festival ingeleverde kleurplaten en de platen ingeleverd bij Le Tresor zijn door de Sint en zijn deskundige pieten beoordeeld.

Sinterklaas liet deze krant weten dat het geen gemakkelijke keuze was om zes winnaars te benoemen. Tussen de vele inzendingen zaten "vele prachtige tekeningen en we nemen daarom ook alle tekeningen mee naar Spanje".
Uiteindelijk vielen in de categorie van nul tot vierjarigen Thale Hedderingh uit Breukelen en Anna van de Dijssel uit Naarden in de prijzen. Stijn Postmus uit Hilversum en Lisa van de Staay uit Bussum waren de besten bij de vijf- en zesjarigen. De Bussumse Josephine van de Hoeven en Judith uit Naarden (Makaylaan) wonnen bij de zeven- en achtjarigen. De zes prijswinnaars zijn afgelopen zondag 30 november uitgenodigd om bij Le Tresor een prijs in ontvangst te nemen die werd uitgereikt door niemand minder dan Sinterklaas zelf. De Goedheiligman logeert daar tot en met vijf december. De prijzen waren dierenknuffels in alle maten en "gorilla"drinkbekers. Bovendien kregen alle prijswinnaars nog een bananensleutelhanger mee naar huis. Meer foto’s van de Sint en de prijsuitreiking zijn te zien op www.wild-live.nl

 

> naar boven