< Home
• Archief
• Nieuwsbrief
 

Stichting IMWART houdt muziekwedstrijd scholieren

Gooi en Eembode 27-05-2004)

Bussum- Scholieren uit Naarden en Bussum kunnen vrijdag 18 juni muzikaal met elkaar strijden. Stichting IMWART houdt dan in de Cameleon een battle voor Wild-live. De winnaar mag dan optreden op het zesde festival, dat op 24 oktober gehouden wordt.

Deze battle is bedoeld voor muzikale en middelbare scholieren. Het maakt niet uit wat voor act de groep of solist heeft, zolang het maar met muziek te maken heeft. Er is één voorwaarde: minimaal vijftig procent van de musici moet afkomstig zijn van dezelfde school. De acts worden beoordeeld door een vierkoppige, lokale vakjury.
Jasper Schoon (popjournalist), Sjoerd van de Broek (zanger/ gitarist), Eric van Veen (Tagrijn), en Jeroen Scheltens (Wild-live) bepalen als jury wie er op 24 oktober op mag treden tijdens het zesde Wild-live festival. De gelukkigen krijgen eerst nog een training podiumoptreden van Muziekcentrum Schimmel. Scholieren hebben nog tot 2 juni de tijd
zich in te schrijven. De benodigde formulieren liggen klaar bij de contactpersonen op de scholen, maar kunnen ook van internet geplukt worden: www.wild-live.nl. Hier staat ook alle informatie over the battle. Vragen over dit evenement kunnen gesteld worden aan Jeroen Scheltens van IMWART via info@wild-live.nl. De Stichting IMWART zamelt met lokale initiatieven geld in voor de opvang en bescherming van wilde dieren in Thailand. Alles en iedereen werkt belangeloos mee aan de festivals en deze battle.

naar boven