< Home
• Werkwijze
• Het bestuur
• Jaarverslag
• Contact
• Persinfo


Onze sponsors: 

Stichting Wild-live op bezoek bij A.A.P.

Medewerkers van Stichting Wild-live staken de armen uit de mouwen bij het nieuwe chimpansee verblijf bij Stichting A.A.P. in Almere. Aan het speciale chimpansee onderkomen wordt op dit moment de laatste hand gelegd. Binnenkort wordt het opvangcomplex in gebruik genomen.

Opvang chimpansees
In het verblijf zullen tientallen chimps worden opgevangen, waaronder een groot aantal apen afkomstig uit het Bio Primates Research Centrum. De chimps werden hier gebruikt als proefdier. In het nieuwe centrum kunnen de apen tot rust komen, proberen alle ellende te vergeten en de rest van hun leven genieten van hun leven.

Armen uit de mouwen
De medewerkers van Wild-live kregen de kans om het prachtige complex van dichtbij te bezichtigen en kregen een uitgebreide rondleiding over het terrein van A.A.P. Daarna was het de apen (armen) uit mouwen. Een enorme berg 'deep litter', een soort houtsnippers, moest met behulp van kruiwagens naar de verblijven worden gebracht en daar gestort. Voor een aantal 'Wild-livers' was dit 'hands on' werk toch even wat anders dan plannetjes maken en activiteiten organiseren. Maar na enige tijd kwam er structuur in de aanpak en werd uiteindelijk een enorme berg snippers verstouwd. Het weer zat mee en met de kruiwagen als luxe fauteuil tijdens de breaks was goed vertoeven.

Stichting A.A.P heeft Stichting Wild-live al vanaf het eerste begin gesteund met airmiles. Deze zijn van groot belang voor onze stichting in verband met het onderhouden van de contacten met de projecten die wij steunen in arme landen.

Een fotoimpressie van de enorme berg snippers, zwetende en kruiende Wild-live medewerkers en natuurlijk een aantal apies is te vinden via deze link.  

 

> naar boven

 
> Bekijk de fotoreportage
> Bekijk de video (Quicktime .mov 3 MB)