< Home
• Agenda
• Midzomer   Natuurfestival
• Bussum Cultureel
• Schoolbands for   Wild-live
• Wild-live festival
• Wild-live Kids
• Terugblik
• Fotogallerij

Onze sponsors: 

Over het Wild-live festival

Het Wild-live festival is een van de initiatieven van stichting Wild-live om geld in te zamelen voor de opvang en bescherming van wilde dieren in het land van herkomst.

De kracht van het festival schuilt in het unieke 'locals for locals' concept. Lokale bands treden belangeloos op om geld in te zamelen voor de verschillende lokale wildlife projecten die stichting Wild-live ondersteunt.
Ook alle medewerkers verlenen hun bijdrage belangeloos. Zo blijft er niets aan de zogenaamde strijkstok hangen. Het lokale bedrijfsleven wordt aangeschreven om sponsor te worden. Het sponsorgeld wordt o.a. besteed aan publiciteit, aankleding van het festival en kinderactiviteiten. Indien er geld overblijft, wordt dit bij de totaalopbrengst van het festival gevoegd. Ten slotte worden lokale media intensief betrokken bij het festival om zo veel mogelijk ruchtbaarheid aan het geheel te geven. Bij de festivals staan gezelligheid en een gevarieerd aanbod van bands voorop. Het is een familiefeest waar ook kinderen welkom zijn. Vaste onderdelen zijn eten uit het land van het goede doel en een loterij. Daarnaast wordt er tijdens het festival veel aandacht besteed aan voorlichting op diverse infostands en in toespraken tussen de optredens door.

> naar boven

 

> Bekijk de foto's van wild-live 8

.........................................................................................

Terugblik op vorige festivals
Inmiddels zijn er al met succes diverse Wild-live festivals georganiseerd. Lees hoe het was! >>

.........................................................................................

De bands van
Wild-live met geluidfragmenten!

Wil je meer weten over de bands die de Wild-live festivals tot een succes hebben gemaakt? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Met geluidsfragmenten!
>>
.........................................................................................