< Home
• Agenda
• Midzomer   Natuurfestival
• Bussum Cultureel
• Schoolbands for   Wild-live
• Wild-live festival
• Wild-live Kids
• Terugblik
• Fotogallerij

Onze sponsors:

 

Feestelijke afsluiting KinderKunst Atelier

Op zaterdag 29 september wordt het KinderKunst Atelier, dat tijdens Bussum Cultureel 2007 is gehouden, feestelijk afgesloten bij Fort Werk IV in Vernissage. De kinderen kunnen dan hun schilderijtje mee naar huis nemen. Het grote doek wordt geschonken aan Wijzer.

Aan het KinderKunst Atelier hebben dit jaar een recordaantal kinderen deelgenomen. Bijna 170 kunstwerken zijn er gemaakt door evenzoveel enthousiaste kinderen tussen 3 en 12 jaar. Dat zijn er weer 30 meer dan vorig jaar! Knuffelige panda's, sierlijke dolfijnen, indrukwekkende haaien, roze varkentjes, prachtige prinsessen en behoorlijk wat vrije expressie werd tijdens Bussum Cultureel afgeleverd bij de Wild-live / Vernissage / Kleine Daan stand.

Afsluitend feestje op 29 september
Op zaterdag 29 september wordt een vrolijke tentoonstelling ingericht in de Vernissage. Vanaf 16.00 uur kunnen de jonge kunstenaars hun werk bekijken en aan het eind van de middag mogen zij hun werk mee naar huis nemen.

Grote doek voor Wijzer
Door de begeleidende kunstenaars en de kinderen is ook een groot doek geschilderd, met als thema 'haven'. Dit doek wordt zaterdag geschonken aan Wijzer, dé plek voor alle vragen over wonen, welzijn en zorg, op de Landstraat 80. Wijzer wordt maandag aanstaande feestelijk geopend, gevolgd door Week van Wijzer, een hele week open huis en allerlei activiteiten voor de inwoners

 

> naar boven

 
> Bekijk de foto's van Bussum Cultureel 2007
Bestel de ansichtkaarten!
Van maar liefst 8 schilderijen die tijdens het KinderKunst Atelier 2005 zijn gemaakt is een ansichtkaart geproduceerd. Het is een prachtige serie geworden die je nu kunt bestellen voor slechts 4 euro (+ 1,50 euro verzendkosten) per setje van 8 kaarten. Stuur een mailtje met de bestelling, adresgegevens en telefoonnummer naar info@wild-live.nl