< Home
• Agenda
• Midzomer   Natuurfestival
• Bussum Cultureel
• Schoolbands for   Wild-live
• Wild-live festival
• Wild-live Kids
• Terugblik
• Fotogallerij


Onze sponsors: 

Schoolbands weer van hoog niveau

Drie schoolbands waren afgelopen editie van Schoolbands for Wild-live uitgenodigd om zich aan het grote publiek te presenteren. Het niveau was weer hoog.

De presentatie was als vanouds in handen van Tjitske en Luuk, die in het verleden zelf al eens als muzikant in een schoolband optraden. De uit Naarden en Bussum afkomstige schoolband VP Band viel op het laatste moment in. Dat deed duidelijk niets af aan de kwaliteit en enthuosiasme van het optreden. Een aantal swingende covers zorgde voor veel applaus, lof en bewondering.

Na een korte pauze betrad de Bussumse Eline het podium. Eline bleek een supertalent en bracht als een ware professionele muzikante een paar prachtige zongs ten gehore, die menigeen kippevel bezorgde. Haar eigen werk deed beslist niet onder voor de bestaande nummers, die zij ondersteund door eigen gitaarspel vertolkte.

Uitsmijter was Delta Flux uit Huizen. Ouderwets ruige rocknummers afgewisseld met balads en uitstekende en pakkende zang kregen de handjes in de lucht. Net als bij Eline kreeg het publiek van Delta Flux een muzikale primeur te horen. Aan het gejoel van het publiek was af te leiden dat ook deze zeer in de smaak viel. Namens de organisatie nog dank aan Sem van de VP Band, die zijn drumstel ter beschikkimg stelde voor Delta Flux: top!

Ook zin om een keer op te treden op een van de Schoolbands for Wild-live? Laat dit dan weten via info@wild-live.nl


> naar boven

 
Alle talentvolle Schoolbands op een rij!
Een compleet overzicht van alle Schoolbands die ooit voor Wild-live optraden vind je hier!
>>
Terugblik op succesvolle Schoolbands op Spoorpop 2008
Ook dit jaar was het weer volle bak toen het jonge talent los ging op het grote Spoorpop podium tijdens Koninginnedag!
>>
.......................................................................................
Eerste 'Battle for Wild-live' daverend succes!
Op 13 december jl. streden 4 talentvolle schoolbands van Scholen gemeenschap Huizermaat om een plek op het grote podium tijdens Spoorpop. Sonic Boom ging met de eer strijken en het goede doel met 900 euro! Heb je het gemist? Bekijk dan de filmpjes op Youtube!
>>
.......................................................................................

Schoolbands op Spoorpop 2006 groot succes!
Net als vorig jaar was Schoolbands for Wild-live op 29 april jl. een groot succes. Het is moeilijk om zo vroeg in de middag al veel publiek te trekken. Toch is het de schoolbands ook dit jaar weer gelukt de ruimte rijkelijk gevuld te krijgen. >>
.........................................................................................

Schoolbands spetteren van het podium op Bussum Cultureel!
Ook de tweede editie van Schoolbands for Wild-live tijdens Bussum Cultureel op zaterdag 10 september 2005 is een doorslaand succes geworden. De drie aanstormende bands speelden het dak er af voor een enthousiast publiek. De bands die optraden: Funkatrankus , Anthonio & Valentino funk/jazz project en Hystereo.
.........................................................................................