< Home
• Agenda
• Midzomer   Natuurfestival
• Wild-live festival
• Schoolbands for   Wild-live
• Wild-live Kids
• Terugblik
• Fotogallerij

< Schoolbands
  for Wild-live op   Spoorpop 2005
 

'Drop a Coin' tijdens Spoorpop in Bussum

Het weer was super, het publiek massaal toegestroomd en de sfeer helemaal top. Op het Spoorpop terrein stonden de vijf oranje geverfde CoinTainers te pronken, met daarboven de posters met informatie over de actie.


De feestgangers van Spoorpop konden de wilde dieren helpen door een bijdrage te ‘droppen’ in één van de CoinTainers. Zowel geldelijke bijdragen als muntjes waren welkom! De organiserende horecaondernemers van Spoorpop ondersteunden de actie: gedoneerde drankenmuntjes worden door de ondernemers omgezet in harde, klinkende munt!
Vanaf het podium werden de bezoekers van het popfestival aangemoedigd door DJ Wouter K om een Coin te droppen. Tijdens de optredens was de banner van de Stichting die achter het podium hing, goed in beeld. Een en ander leidde naast donaties bovendien tot een aantal nieuwe donateurs. Ook de lokale media besteedde weer aandacht aan het werk van de stichting.
Uiteindelijk bracht de actie ruim 300 euro op. Alle bezoekers bedankt! Ook namens Larry natuurlijk. De opbrengst gaat naar het dierenopvangproject in Krabok Koo in Thailand, waar ook gibbon Larry verblijft. De meeste donaties kwamen terecht in de CoinTainers die waren opgesteld bij café de Peuk en Tapasbar de Pulp.
Spoorpop werd dit jaar al voor de negende keer in Bussum georganiseerd door de horecaondernemers in de omgeving van de Stationsweg.
De organisatie is nu al druk aan het overleggen om er in 2005 een extra bijzonder feest van te maken. Als het aan Stichting Wild-live ligt zijn we dan ook weer van de partij. Binnenkort wordt de actie gezamenlijk geëvalueerd.
Rest ons nog de Spoorpop organisatie te bedanken voor het omarmen van de doelen van onze stichting.

> naar boven