< Home
• Visie & doel
• Het bestuur
• Jaarverslag
• Contact
• Persinfo


Onze sponsors:
 

Lokale fondsenwerving en voorlichting

Stichting Wild-live organiseert samen met lokale instanties (o.a. scholen, gemeentes en bedrijven) originele fondsenwervende activiteiten. Het doel van deze evenementen is niet alleen zoveel mogelijk geld inzamelen voor de lokale initiatieven voor natuurbescherming in arme landen, maar minstens zo belangrijk is het geven van voorlichting.

Elke euro beter besteed
Wild-live pakt de zaken anders aan. Alles staat in het teken van een zo hoog mogelijke opbrengst van de activiteiten. Daarom werkt de stichting uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers en bestuursleden. Voor de organisatie van de evenementen worden specifieke lokale sponsors gezocht. Ook diverse kosten die de stichting maakt (bv voor website, drukwerk, jaarverslag e.d.) worden door bedrijven gesponsord. Op deze manier blijft zo goed als niets aan de bekende 'strijkstok' hangen. En dat is redelijk uniek.

Daarnaast werkt stichting Wild-live volgens de strenge regels en richtlijnen van het Centraal Bureau Fondsenwerving. De aanvraag voor de 'Verklaring van geen bezwaar' zal in 2005 worden ingediend. Deze verklaring is een beoordelingsvorm voor kleine en beginnende instellingen van het CBF. Hierdoor ben je zeker van 'goed besteed goede doelen geld'.

> naar boven

 

De Wild-live infostand is aanwezig op elk evenement

Dirk Scheele vermaakt de Wild-live Kids


Ludieke inzamelingsactie op Koninginnedag in Bussum